Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt Csobaj település hivatalos honlapján. Községünk a Taktaközi tájegység része Tokajtól 14 km-re délre fekszik a Tisza jobb partján.

Vasút és főútvonal elkerüli településünket ez hátrányosan, érinti a gazdasági lehetőségeinket de, turisztikai szempontból mindenképpen előnyünkre válik.
A hozzánk látogató vendég ipari szennyeződésektől mentes gyönyörű természeti környezetet talál. Falunk határában a Tisza szabályozás és a tiszalöki Vízi Erőmű építésekor keletkező mesébe illő csodálatos holtágak találhatók.
Horgászati lehetőség tekintetében a bőség zavara jellemző, holtágaink halállománya, halasítottsága minden igényt kielégítő, folyó Tisza szakaszunk a környék legjobb haleltartó képességével rendelkezik. A vízisportokat és a madárvilágot kedvelők számára is kiváló adottságokkal rendelkezünk.

Településünk falusi turizmus keretein belül szállás lehetőséggel is rendelkezik, továbbá lovaglással és igény esetén sétakocsikázással is felejthetetlenné tehetik a nálunk eltöltött napokat.
Amennyiben honlapunkon sikerült felkelteni érdeklődését kérem, látogasson el hozzánk és győződjön meg személyesen is az itt élő emberek vendég szeretetéről és környezetünk természeti szépségeiről.

Szögi Imre
polgármester