Polgármesteri köszöntő

Kedves Látogató!

Köszöntöm Önt Csobaj település hivatalos honlapján. Községünk a Taktaközi tájegység része Tokajtól 14 km-re délre fekszik a Tisza jobb partján.

Vasút és főútvonal elkerüli településünket ez hátrányosan, érinti a gazdasági lehetőségeinket de, turisztikai szempontból mindenképpen előnyünkre válik.
A hozzánk látogató vendég ipari szennyeződésektől mentes gyönyörű természeti környezetet talál. Falunk határában a Tisza szabályozás és a tiszalöki Vízi Erőmű építésekor keletkező mesébe illő csodálatos holtágak találhatók.
Horgászati lehetőség tekintetében a bőség zavara jellemző, holtágaink halállománya, halasítottsága minden igényt kielégítő, folyó Tisza szakaszunk a környék legjobb haleltartó képességével rendelkezik. A vízisportokat és a madárvilágot kedvelők számára is kiváló adottságokkal rendelkezünk.

Településünk falusi turizmus keretein belül szállás lehetőséggel is rendelkezik, továbbá lovaglással és igény esetén sétakocsikázással is felejthetetlenné tehetik a nálunk eltöltött napokat.
Amennyiben honlapunkon sikerült felkelteni érdeklődését kérem, látogasson el hozzánk és győződjön meg személyesen is az itt élő emberek vendég szeretetéről és környezetünk természeti szépségeiről.

Ivanics Imre András
polgármester